✅ Nakupte dnes a získejte DOPRAVU ZDARMA na všechny produkty! 

Těhotné ženy & děti

World Emergency Card (WEC) je skvělým pomocníkem i pro těhotné ženy. Těhotenství je období, kdy mohou nastat různé nečekané zdravotní situace nebo komplikace, přičemž rychlá a správná lékařská pomoc může být klíčová. Zde jsou některé důvody, proč by WEC byla pro těhotné ženy prospěšná:

    • Informace o stavu těhotenství 
      WEC může obsahovat důležité informace o těhotenství, včetně termínu porodu, jakýchkoli komplikací nebo speciálních lékařských potřeb

    • Případné zdravotní komplikace
      V případě nouze, jako je předčasný porod nebo potíže spojené s těhotenstvím, může karta pomoci zdravotnickým pracovníkům rychle pochopit situaci a přizpůsobit péči.

    • Lékařská historie
      Může obsahovat informace o předchozích těhotenstvích, včetně jakýchkoli komplikací nebo císařských řezů, což je důležité pro správnou lékařskou péči.

    • Kontaktní údaje gynekologa
      WEC může zahrnovat kontaktní údaje na lékaře nebo porodníka, což umožní rychlou komunikaci v případě nouze.
    • Specifické zdravotní potřeby
      Informace o specifických zdravotních potřebách, jako jsou alergie na léky nebo existující zdravotní stavy, mohou být rovněž součástí karty.



World Emergency Card poskytuje klíčovou podporu pro těhotné ženy a zajišťuje, že v případě nouze budou mít zdravotníci rychlý přístup k nezbytným informacím, které mohou být rozhodující pro bezpečnost a zdraví matky i dítěte.



Kateřina 28, Švýcarsko

"Byla jsem ve 20. týdnů těhotenství a během své pracovní cesty jsem zažila náhlé komplikace. Díky informacím na mé WEC (World Emergency Card) zdravotní odborníci rychle pochopili situaci a poskytli mi specifickou péči, kterou potřebuje těhotná žena v mé situaci."
 
star_11906573.png

Děti & bezpečnost našich nejmenších




Ve World Emergency Card si uvědomujeme, že bezpečnost vašich dětí je vaší nejvyšší prioritou. Proto přinášíme speciální řešení pro nejmenší – bezpečnostní nálepky s QR kódem, které obsahují stejné důležité informace jako naše karty. Tyto nálepky jsou ideální pro každodenní použití a mohou být připevněny k předmětům, které vaše děti mají vždy u sebe.

    

  • Snadný přístup k informacím - QR kód umožňuje okamžitý přístup k zdravotním a kontaktním informacím vašeho dítěte.

  • Jednoduchá aplikace - nálepku lze snadno připevnit na mobilní telefony nebo jiné předměty, které vaše děti běžně nosí. Nebo je možné zvolit třeba i klíčenku.

  • Ochrana a bezpečnost - tato nálepka zajistí, že důležité informace budou vždy k dispozici, čímž zvyšuje bezpečnost vašeho dítěte, ať už je kdekoli.

  • Univerzální použití - ideální pro různé situace – od školních výletů po hrací odpoledne v parku.

  • Kontaktní osoba - každá nálepka obsahuje informace o kontaktní osobě pro nouzové situace, což zajišťuje rychlou a efektivní komunikaci.


Chraňte své děti s námi! Objednejte WORLD EMERGENCY CARD s QR kódem a zajistěte, že vaše děti budou v bezpečí, kdekoliv se nacházejí.